+31 653 377 944 info@melisgs.nl

Jouw Fototaart

Open Website

WordPress

WordPress is een content­management­systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

WordFence

WordFence’s ‘Threat Defense Feed’ voorziet de website met de nieuwste firewall-regels, malware handtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden.

Visual Builder

De website wordt aangedreven door onze Front-end-editor, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve editor zoals je nooit eerder hebt gezien. Het zal de manier waarop je websites bouwt voor altijd veranderen.

~

Secure

Als je serieus bent over je bedrijf wil je de verbinding van je website versleutelen. Een versleutelde HTTPS verbinding, beschermt je domein bij betalings­transacties en gevoelige informatie.

Shop

Met onze WooCommerce integratie zorgen wij ervoor dat u de juiste tools in handen krijgt om uw verkoop- en beheer­processen te faciliteren en van uw e-commerce platform een online succes te maken.

Premium Fonts

Volledige implementatie van uw eigen Branding door de integratie van de juiste lettertypes. Fonts uit alle mogelijke foundries zijn mogelijk.

F

Hoasted

Webhosting met extreme prestaties! Het in-house team van Hoasted heeft zeer vakkundige experts en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar om je te helpen.

Custom Plugin

Een op maat gemaakte module waarmee bezoekers van de site online een Fototaart kunnen ontwerpen en deze vervolgens kunnen bestellen en afhalen bij een supermarkt in de buurt.

Laten we praten over uw nieuwe website

U kunt ons altijd een mailtje sturen, we willen dan graag de details van uw nieuwe website bespreken.

Pin It on Pinterest