+31 653 377 944 info@melisgs.nl

Onze Oplossingen & Services

iPad Samples

Website Ontwikkeling

Wij ontwerpen en bouwen uw website met de nieuwste en beste software en standaarden. Dit betekent dat elke website die wij bouwen responsive is, zodat je website er geweldig zal uitzien op elk apparaat en elk formaat beeldscherm. Of u nu een eenvoudige ‘online brochure’ wilt, of iets een beetje meer – we zijn enthousiast om het voor u maken. We stoppen standaard veel extra functies en features in onze websites.

Website Hosting, Onderhoud, & Backups

Nadat we uw website gebouwd hebben kunnen we voor u de hosting en onderhoud ervan organiseren. Snelle, veilige hosting wordt standaard geleverd met elk hosting pakket. We kunnen ook regelmatig geplande back-ups verzorgen zodat u altijd de nieuwste versie van uw website beschikbaar heeft in het onwaarschijnlijke geval van een crash. Pakketten kunnen worden aangepast op basis van uw behoeften.
~

Secure FTP services / Beeldbank

Uw kostbare foto’s, logo’s, sjablonen en huisstijldocumenten overzichtelijk en veilig opgeslagen, klaar voor download of verzending naar uw zakenrelaties. Geen limieten op aantallen en bestandsgroottes, ook niet bij het delen van bestanden.

PrePress Productie

Pre-press & Grafische Vormgeving staat aan de basis van ons bedrijf. Dit resulteert in unieke vakkennis die u niet snel elders vindt. Vormgeven en werktekenen van drukwerk – zoals advertenties, folders, flyers, posters, brochures, verpakkingen en verslagen in zwart-wit of full-colour – is onze specialiteit.

Laten we praten over uw nieuwe website

U kunt ons altijd een mailtje sturen, we willen dan graag de details van uw nieuwe website bespreken.

Pin It on Pinterest

Share This