+31 653 377 944 info@melisgs.nl

Buitengewoon Hoveniers

WordPress

WordPress is een content­management­systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Visual Builder

De website wordt aangedreven door onze Front-end-editor, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve editor zoals je nooit eerder hebt gezien. Het zal de manier waarop je websites bouwt voor altijd veranderen.

Portfolio

Een overzichtelijke digitale catalogus om alles te etaleren wat u te beiden heeft. Met interactieve filters die de bezoeker zelf kan bedienen.

Social Sharing

Monarch, social sharing in stijl. Deze biedt nieuwe social sharing methoden die zeker de social sharing op de website zullen verbeteren.

Nieuws/Blog

In het systeem zijn speciale custom templates opgenomen voor het publiceren van nieuws- of blogberichten. Zo kan de klant zelfstandig eenvoudig berichten publiceren.

F

Hoasted

Webhosting met extreme prestaties! Het in-house team van Hoasted heeft zeer vakkundige experts en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar om je te helpen.

Laten we praten over uw nieuwe website

U kunt ons altijd een mailtje sturen, we willen dan graag de details van uw nieuwe website bespreken.

Pin It on Pinterest