Ondersteuning

iPad Samples

Uitbreiding ondersteuningsprogramma’s

OndersteuningsprogrammaLooptijdPrijsper maand
Zilver 6 maanden€ 255,00€ 42,50
Goud12 maanden€ 450,00€ 37,50
Platina24 maanden€ 800,00€ 33,33

Wat is inbegrepen: Terugkerende WordPress updates, Wordfence (een pro-actieve beveiliging voor uw website), automatische off-site back-ups, onderhoud aan bestaande pagina’s, nieuwspagina’s aanmaken, nieuwe links, tekst en beeld updates, statistische analyse website en social media management.

Onze ondersteuningsprogramma’s biedt onze klanten een uur van ondersteuning per maand gedurende de dekkingsperiode. We zullen nooit uw maandelijkse ondersteuningstijd overschrijden zonder eerst contact met u op te nemen voor toestemming.

Als er  een moment komt dat u ondersteuning nodig hebt in aanvulling op uw maandelijkse toewijzing, bieden wij een gereduceerd uurtarief voor de overloop. Maandelijkse uren zijn normaal niet cumulatief; bijzondere voorwaarden kunnen worden geregeld om grotere projecten te ondersteunen.

We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit, tijdige en professionele ondersteuning aan al onze klanten. Aarzel niet contact met ons op te nemen met eventuele vragen.

Bent u op zoek naar webhosting van uitstekende kwaliteit?

Dan raden wij onze Preferred Partner Hoasted aan! Betaalbare prijzen, betrouwbare service en een plezier om mee te werken.

Bezoek Hoasted

Ontvang onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van al onze updates en speciale aanbiedingen.

Nog één stap en Je bent geabonneerd! Controleer je e-mail en bevestig je abonnement.

Pin It on Pinterest

Share This