+31 653 377 944 info@melisgs.nl

  Rechtsdagen 2016

  WordPress

  WordPress is een content­management­systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

  WordFence

  WordFence’s ‘Threat Defense Feed’ voorziet de website met de nieuwste firewall-regels, malware handtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden.

  Visual Builder

  De website wordt aangedreven door onze Front-end-editor, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve editor zoals je nooit eerder hebt gezien. Het zal de manier waarop je websites bouwt voor altijd veranderen.

  Kalender

  Een kalender systeem met veel weergave mogelijkheden, evenementen widgets, kleurgecodeerde categorieën, herhaling, en import / export van ics feeds.

  Re-branding & website design

  Voor Confocus, specialist in opleidingen hebben we een compleet nieuwe campagne ontwikkeld voor het juridische marktsegment. Deze leadgeneratie campagne is onderdeel van een refocus op het productportfolio.

  Compleet nieuwe architectuur

  Samen met marketing strategie bureau Brand New Shoes is een speciale architectuur voor de website rechtsdagen.be ontwikkeld. Confocus wil namelijk haar andere productclusters herpositioneren. De architectuur van deze site vormt dan ook de basis voor de migratie van het complete Confocus opleidingen portfolio naar het nieuwe platform inclusief event en bestelfunctionaliteit.

  Nieuwe focus voor een vertrouwde speler in de opleidingen markt

  Confocus is sinds 2005 actief in de opleidingen markt met een breed aanbod aan oa juridische, verzekeringen en milieu opleidingen. Ons team heeft een nieuwe positioneringsstrategie ontwikkeld ism de Confocus zaakvoerders Barbara Castermans en Karel Erven. Hiermee creëerden we de opportuniteit om het vertrouwde merk nieuw leven in te blazen voor een optimale merkbenadering.

  Scoor punten als campagne claim

  Bij de start van het project, tekenden we de digitale customer journeys voor Rechtsdagen. De juiste mix en de nauwe samenwerking tussen het strategisch- en webdesignteam vormen de basisbouwstenen voor een effectieve leadgeneratie op een gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te beheren platform voor de klant.

  Laten we praten over uw nieuwe website

  U kunt ons altijd een mailtje sturen, we willen dan graag de details van uw nieuwe website bespreken.

  Pin It on Pinterest