+31 653 377 944 info@melisgs.nl

  Leila’s Pilates

  Pages

  Social Sharing

  Monarch, social sharing in stijl. Deze biedt nieuwe social sharing methoden die zeker de social sharing op de website zullen verbeteren.

  ~

  Secure

  Als je serieus bent over je bedrijf wil je de verbinding van je website versleutelen. Een versleutelde HTTPS verbinding, beschermt je domein bij betalings­transacties en gevoelige informatie.

  WordFence

  WordFence’s ‘Threat Defense Feed’ voorziet de website met de nieuwste firewall-regels, malware handtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden.

  Meertalig

  Nederlands / Engels

  WordPress

  WordPress is een content­management­systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

  Visual Builder

  De website wordt aangedreven door onze Front-end-editor, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve editor zoals je nooit eerder hebt gezien. Het zal de manier waarop je websites bouwt voor altijd veranderen.

  Nieuws/Blog

  In het systeem zijn speciale custom templates opgenomen voor het publiceren van nieuws- of blogberichten. Zo kan de klant zelfstandig eenvoudig berichten publiceren.

  F

  MrWolf Problemsolver

  Webhosting met extreme prestaties! Het in-house team van MrWolf heeft zeer vakkundige experts en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar om je te helpen.

  Home Page

  Home Page

  Blog Page

  About Page

  Laten we praten over uw nieuwe website

  U kunt ons altijd een mailtje sturen, we willen dan graag de details van uw nieuwe website bespreken.

  Pin It on Pinterest