+31 653 377 944 info@melisgs.nl

HMVC

WordPress

WordPress is een content­management­systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

~

Secure

Als je serieus bent over je bedrijf wil je de verbinding van je website versleutelen. Een versleutelde HTTPS verbinding, beschermt je domein bij betalings­transacties en gevoelige informatie.

Visual Builder

De website wordt aangedreven door onze Front-end-editor, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve editor zoals je nooit eerder hebt gezien. Het zal de manier waarop je websites bouwt voor altijd veranderen.

Kalender

Een kalender systeem met veel weergave mogelijkheden, evenementen widgets, kleurgecodeerde categorieën, herhaling, en import / export van ics feeds.

Nieuws/Blog

In het systeem zijn speciale custom templates opgenomen voor het publiceren van nieuws- of blogberichten. Zo kan de klant zelfstandig eenvoudig berichten publiceren.

Social Sharing

Monarch, social sharing in stijl. Deze biedt nieuwe social sharing methoden die zeker de social sharing op de website zullen verbeteren.

WordFence

WordFence’s ‘Threat Defense Feed’ voorziet de website met de nieuwste firewall-regels, malware handtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden.

Laten we praten over uw nieuwe website

U kunt ons altijd een mailtje sturen, we willen dan graag de details van uw nieuwe website bespreken.

Pin It on Pinterest