+31 653 377 944 info@melisgs.nl

Webdesign

iPad Samples

Al een ‘one-pager’ vanaf €500

Wat past in uw budget? Onze algemene prijsstelling maakt het eenvoudig – en ja… u heeft alle mogelijkheden binnen uw budget – wij helpen u hierbij. Onze algemene prijsstelling is gestructureerd rond hoe om gaan met de basis, alles wat je uit een budget van €500 kan halen en nog steeds een high-end look en standaard behouden.

Dit is niet gek, €500 voor een one-pager. De one-pager is in snel tempo een standaard geworden voor websites die alle informatie op een enkele scrollende landingspagina hebben staan. Heeft u een video op Youtube of Vimeo staan, en zou u die graag op uw pagina tonen, full-screen of als achtergrond? U wilt een contactformulier? Of een kaart waarop uw kantoor staat aangegeven? …dat is ook inbegrepen!

Waarom een website van Melis GS ?

Laat uw website laten door Melis GS en u bent helemaal klaar voor het huidige online geweld. Wij zorgen ervoor dat uw website er modern en functioneel uitziet en helemaal goed is ingericht voor de algoritmes van Google. Zo pikt Google uw website erg snel op en zal hij u goed positioneren in de zoekresultaten.

Voordat wij uw website gaan maken zullen wij de wensen en doelen met u bespreken om uw website daar vervolgens perfect op in te richten. Na oplevering van het webdesign is het ook mogelijk om samen met ons een online strategie uit te zetten en kunnen wij u helpen met het maximale rendement te behalen uit uw nieuwe website!

Eenvoudige bediening

Met WordPress kan een beginner zelf pagina’s aanmaken en foto’s uploaden.

Goed vindbaar

Wij kunnen uw website direct goed inrichten voor de algoritmes van Google.
I

U zit niet aan ons vast

Omdat WordPress een Open Source CMS is, kunt u gaan en staan waar u maar wilt.

We denken met u mee

Voordat wij uw website gaan maken zullen wij de wensen en doelen met u bespreken om uw website daar vervolgens perfect op in te richten. Na oplevering van het webdesign is het ook mogelijk om samen met ons een online strategie uit te zetten en kunnen wij u helpen met het maximale rendement te behalen uit uw nieuwe website!

Waarom een WordPress website?

WordPress websites zijn Open Source-websites. Dit betekent dat bijna ieder webdesign bureau er ervaring mee heeft. U zit dus niet aan ons vast! 

Een ander voordeel is dat WordPress-websites erg gebruiksvriendelijk zijn, waardoor een leek binnen no-time bekend is met de belangrijkste eigenschappen van het systeem.

Denk hierbij aan het aanmaken van pagina’s, aanpassen van titels en beschrijvingen (voor betere vindbaarheid in Google), het uploaden van foto’s en het schrijven van blogberichten. Samen met de door ons toegevoegdeVisual Builder allemaal in een handomdraai! Misschien wel het belangrijkste voordeel van een WordPress website laten maken is de vindbaarheid in Google. Google beoordeelt WordPress-websites erg goed, omdat er voor dit CMS erg veel plugins voorhanden zijn die de vindbaarheid in zoekmachines vergroten. Bovendien worden WordPress websites elke dag beter en sneller, omdat het een Open-source systeem is.

Wat krijgt u allemaal

Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van uw nieuwe website.

Hoasted

Bent u op zoek naar webhosting van uitstekende kwaliteit?

Wij kunnen u een betrouwbare en snelle hosting bieden voor een betaalbare prijs.

Pin It on Pinterest

Share This